Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului proiectcomunicare.ro

Site-ul www.proiectcomunicare.ro este un produs al SC Proiect Cost Invest SRL, asupra caruia societatea detine drepturi de proprietate intelectuala. Accesul si utilizarea site-ului www.proiectcomunicare.ro se face conform termenilor si conditiilor prezentate mai jos. Prin termenul „utilizator” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.proiectcomunicare.ro. Utilizarea site-ului, inscrierea si accesul la servicii presupun implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Inscriere

Pentru a folosi serviciile oferite de www.proiectcomunicare.ro, va obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra sau firma dumneavoastra, conform solicitarilor din formularul de inscriere pus la dispozitie pe site. De asemenea, va obligati sa mentineti si sa innoiti, daca este necesar, datele de inscriere, pentru ca aceastea sa fie adevarate, exacte si complete.

Derulare curs

Cursul si contractul se vor transmite pe adresa de e-mail (declarata in formularul de inscriere) dupa confirmarea platii. Durata alocata studierii fiecarui curs este de maximum 8 saptamani de la data contractului. La finalul fiecarui curs, fiecare cursant va avea de rezolvat o tema in baza informatiilor studiate. Cursantul va solicita tema la adresa de office@proiectcomunicare.ro atunci cand se va considera pregatit, in durata alocata cursului. Dupa rezolvarea temei cursantul va primi o diploma care va atesta absolvirea acestui curs. Nesolicitarea temei nu va duce la emiterea diplomei respective. 

Drepturi de autor, marca, proprietate intelectuala

Accesul la informatiile prezentate pe site-ul www.proiectcomunicare.ro este liber si va permite sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.

Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu reprezentantii ProiectComunicare.ro si cu mentionarea sursei prin link direct catre aceasta. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea site-ului www.proiectcomunicare.ro. Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al conducerii site-ului www.proiectcomunicare.ro, aceasta nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate sau pentru materialele postate de catre alte persoane decat cele autorizate si isi rezerva dreptul de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a oricarei actiuni de acest tip, pentru care nu exista acord prealabil. Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de www.proiectcomunicare.ro, prin incalcarea legislatiei drepturilor de autor si proprietate intelectuala implica raspunderea civila sau penala a responsabililor.

Conducerea ProiectComunicare.ro isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita www.proiectcomunicare.ro sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

Postare comentarii

Daca doriti sa postati comentarii pe www.proiectcomunicare.ro inseamna ca va asumati indeplinirea mai multor conditii. Impresiile dumneavoastra nu vor promova ura, rasism, bigotism sau acte de calomnie impotriva cuiva, nu vor contine mesaje obscene, de amenintare, cu continut sexual informatii confidentiale. Comentariile trebuie scrise in limba romana, sa fie corecte din punct de vedere gramatical, sa aiba legatura cu subiectul materialului publicat pe site-ul www.proiectcomunicare.ro.

Preluarea, distribuirea materialelor publicate pe site-ul www.proiectcomunicare.ro de catre alti utilizatori se va face respectand urmatoarele reguli:

  • – sunt de acord sa respect dreptul de autor si proprietate intelectuala prin publicarea intregului material fara modificari.
  • – sunt de acord sa nu schimb titlul sau continutul articolului in nici un fel.
  • – sunt de acord ca toate link-urile sa fie active, fara schimbari in structura.
  • – sunt de acord sa includ sursa articolului in partea de jos cu link activ: ” Sursa: ProiectComunicare.ro „
  • – sunt de acord sa nu includ tag-ul rel=nofollow in atributul HREF ce are legatura spre paginile web indicate.
  • – sunt de acord sa nu public continutul materialelor gasite pe site-ul www.proiectcomunicare.ro in site-uri web care contin warez, fisiere ilegale sau expresii care promoveaza ura, rasismul sau bigotismul, sau contin pornografie sau exploateaza copii sau animale sau orice alt om, sau orice alte activitati ilegale.

Disponibilitatea serviciului

Conducerea ProiectComunicare.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. ProiectComunicare.ro nu este raspunzatoare fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului. Conducerea ProiectComunicare.ro poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului www.proiectcomunicare.ro. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

Absolvirea de raspundere

Aceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord ca utilizarea site-ului sa se faca pe propria raspundere. Conducerea ProiectComunicare.ro se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop. Conducerea ProiectComunicare.ro nu ofera nicio garantie ca informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra, ca serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.

Limitarea raspunderii

Conducerea ProiectComunicare.ro nu este raspunzatoare pentru niciun fel de pagube rezultand din utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor oferite de www.proiectcomunicare.ro sau de orice alta problema legata de serviciile site-ului. Utilizarea serviciilor se face pe propria dumneavoastra raspundere. Conducerea ProiectComunicare.ro va incerca sa remedieze cat mai urgent orice problema legata de fuctionarea site-ului. Conducerea ProiectComunicare.ro nu este raspunzatoare in caz de forta majora pentru nefunctionarea serviciilor si neindeplinirea obligatiilor contractuale. Orice material descarcat sau obtinut in alt fel decat prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de conducerea ProiectComunicare.ro poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singurii responsabili de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau de cauzarea de alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea continutului respectiv.

Confidentialitate si informatii personale

Informatiile personale puse la dispozitia site-ului www.proiectcomunicare.ro pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii 677/2001. Prin completarea campurilor din formularele de inscriere on-line utilizatorii sunt de acord ca datele pe care le inregistreaza sa intre in baza de date a site-ului. Conducerea ProiectComunicare.ro se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare. Declaram ca nu colectam nici un fel de date, informatii personale identificabile in momentul vizitarii website-ului, cu exceptia situatiilor in care dumneavoastra consimtiti sa ni le furnizati.

A se consulta paginile Politica de confidentialitate, Politica privind fisierele cookies.
Nu trimitem materiale de marketing.

In cazul in care vreti sa contractati unele dintre serviciile disponibile pe website-ul www.proiectcomunicare.ro, veti pune la dispozitia Proiect Cost Invest SRL atat date de identificare cat si date necesare indeplinirii procedurilor de facturare. Refuzul dumneavoastra de a furniza oricare din datele personale solicitate va determina imposibilitatea pentru dvs. de a beneficia de serviciile ofertate pe www.proiectcomunicare.ro.

Conducerea ProiectComunicare.ro nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor. Conducerea ProiectComunicare.ro nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului www.proiectcomunicare.ro.

Plata online prin EuPlatesc.ro pentru serviciile oferite de ProiectComunicare.ro

Informatii plata online

Plata online pentru pachetul de curs se poate efectua din pagina de prezentare a fiecarui curs, dand click pe butonul afisat ce ofera facilitatea de plata online. Veti redirectionat pe o legatura securizata pe pagina procesatorului de carduri bancare.

Plata se va efectua prin sistemul de plati online www.euPlatesc.ro. Sunt acceptate la plata cardurile cu sigla Visa si MasterCard. Puteti plati inclusiv cu carduri valabile numai in Romania (au mentiunea „Valid only in Romania”). EuPlatesc proceseaza atat cardurile internationale cat si pe cele locale, fie de credit, fie de debit. Sunt acceptate la plata marea majoritate a cardurilor romanesti sau internationale (nu se accepta carduri nationale, altele decat cele romanesti, de tipul „Valid only in Hungary”).

Dupa alegerea optiunii de efectuare a platii, informatiile referitoare la card si la detinatorul lui sunt folosite doar de Euro Payment Services S.R.L. (Procesator de date cu caracter personal 5804/2007) pentru a realiza tranzactia. Tranzactia este procesata de EuPlatesc.ro in numele http://www.proiectcomunicare.ro si http://www.promoafaceri.com.

PROIECT COST INVEST S.R.L. nu proceseaza, nu le salveaza si nu le foloseste in nici un fel. Dupa efectuarea platii veti primi un mesaj care va va confirma tranzactia.

Daca intampinati erori la introducerea informatiilor corespunzatoare cardului, va rugam sa apelati la departamentul suport al Euro Payment Services ale carui informatii de contact le aveti pe pagina unde introduceti informatiile despre card.

IMPORTANT

PROIECT COST INVEST S.R.L. nu va solicita niciodata datele despre card, pinul sau alte date de autenficare prin email. Plata se face utilizand serverele securizate ale bancii emitente, RomCard, VISA si MasterCard. Nu iti vom solicita niciodata prin e-mail sau SMS, noi sau bancile, sa trimiti datele despre card. Nu da curs nici unei cereri de divulgare a elementelor de identificare (Cod utilizator, parola, PIN)! Daca suspectezi ca un site nu este ceea ce sustine a fi, paraseste imediat site-ul.

De asemenea, nu va vom solicita niciodata sa completati anumite date personale pentru verificarea sau actualizarea bazelor de date. Mesajele de acest gen sint trimise de grupuri infractionale si urmaresc furtul de date personale.

EuPlatesc.ro foloseste un certificat digital de ultima generatie, de tip EV (Extended Validation) pentru protejarea datelor transmise. Site-ul original este securizat (linkul este de tip https:// si in coltul dreapta jos se afla un lacatel). Sistemul EuPlatesc.ro este certificat 3DSecure din anul 2007. Platforma EuPlatesc.ro este scanata zilnic pentru a preveni eventuale incidente de securitate. EuPlatesc.ro este certificat PCI/DSS din luna septembrie a anului 2008 ca „Merchant Level 4” si din luna februarie a anului 2010 ca „Service Provider Level 2”.

In vigoare de la 1 ianuarie 2018.

Share Button

Ce este Proiect Comunicare

Nu doar un site de comunicare, ci un spatiu in care experienta conteaza mai mult decat orice teorie.

De ce Proiect Comunicare

Pentru ca nu exista probleme reale de comunicare, ci doar solutii pe care nu le cunosti.

Sustinut de Promoafaceri

Servicii de promovare si comunicare online, publicare comunicate de presa

Posturi recent adaugate

Cursuri de comunicare online marca PROMOAFACERI

Interesul public la limita Legii 544/2001 ...comunicarea cu media este fundamentala...

Campaniile de relatii publice si responsabilitatea sociala ...pentru ca lucrurile sa nu se intample oricum...

Criza mediatica sau cum sa iesi dintr-un impas de comunicare ...situatiile dificile sunt imposibil de evitat...

Comunicatul de presa – de la mesaj la stire ...de unde incepe ideea si cum se transforma ea in mesaj...

Imagine si discurs public ...este normal sa aveti emotii la primul discurs public...